Contact

Inca de la facerile pamantului, Dumnezeu a binecuvantat aceasta tara cu toate minunatiile lumii. Avand in vedere toate bogatiile pe care le are Romania, toate formele de relief, bogatii minerale, zacamine bogate in toate tipurile de minunatii, oameni statornici, etc.

Omul roman, de cand se stie, este om simplu, comod, calm, care greu se uneste unei cauze nobile. Aceasta se pare ca si in prezent este una din cele mai intalnite calitati ale noastre. Pentru a combate acest defect national, se pare ca Romania a avut intotdeauna parte de oameni, care completeaza toate calitatile negative ale noastre

Oameni ca si Aurel Vlaicu, care a creeat primul obiect zburator mai greu decat aerul, Avram Iancu care spunea: "Unicul dor al vietii mele este sa-mi vad natia mea fericita!" ia loc si vestitul Dorin Pavel, visul cariua a fost sa vada raurile noastre amenajate, vis care trebuia sa il terminam noi, generatiile tinere pana in anul 2010.

Sunt convins ca Dumnezeu, daruieste in permanenta oameni care sa se dedice aceste tari, sa continue maretele idei alre predecesorilor nostrii.

Romania nu este nici a noastra nici a celor ce au fost. Este a copiilor nostrii. Tocmai de aceea, in portofoliul nostru, trebuie sa fie in permanenta modele de oameni ca si Dorin Pavel. Este singura noastra sansa de a asterne in fata micilor genii un viitor mai stabil, ca atunci cand ei se uita in urma sa vada cel putin aceleasi modele pe care noi le avem acum.

Acest site este un pios omagiu adus "omului" Dorin Pavel, care desi a avut in viata multe oportunitati de realizare materiala in alte tari a ales sa ramana in locurile natale. Este motivul pentru care, chiar si in ziua de azi, de fiecare data cand aprindem lumina, trecem pe langa un baraj, sau vedem o apa curgatoare, sa rememoram macar o parte din vasta creeatie a marelui academician.

Sa dea Domnul, ca aceste minti luminate, sa fie cunoscute si tinute la loc de cinste, de fiecare cetatean roman!